انواع پسته صادراتی ایرانی

ایرانیان پسته را به دلیل طعم شدید و محبوبیت فرهنگی آن “طلای سبز” می نامند. تولیدکنندگان پسته ایرانی طیف گسترده ای از پسته های درجه یک را ارائه می کنند که برای اطمینان از بالاترین کیفیت دست چین می شوند. آنها به طیف وسیع پسته خود افتخار می کنند، که آنها را قادر می سازد تا محصولی را به مشتریان خود ارائه دهند که با شرایط و الزامات آنها، هر چه که باشند، کاملاً مطابقت دارد.انواع پسته صادراتی ایرانی را در این مقاله آرتین نهال مطالعه خواهید کرد.

انواع پسته صادراتی ایرانی

آنها علاوه بر پسته های پوسته دار، مغز پسته را نیز تهیه می کنند. هسته ها از طریق یک فرآیند شلینگ گذر کردند، به این معنی که در پایان فرآیند تولید در پوسته ارائه نمی شوند. در میان این دسته از آجیل ها، مغزهای پوست کنده سبز وجود دارد. این نوع مغز پسته در دسته پسته های تازه و خام دسته بندی می شود، زیرا یک تا دو ماه قبل از پسته های طبیعی با ظاهر معمولی جمع آوری می شود. هسته های پوست کنده سبز یک فرآیند طولانی را برای آزاد کردن هسته از پوسته و پوسته شدن تجربه می کنند.

پسته پوسته ایرانی

پسته ها به خاطر طعم عالی و پوسته های سرگرم کننده که به راحتی می شکند معروف هستند. به عنوان یک غذای خاص، آنها در طول تعطیلات محبوب هستند. این پسته های قابل توجه به صورت خشک در پوسته و با نمک برشته می شوند و هیچ رنگی ندارند.

انواع پسته تجاری ایران به شرح زیر است:

پسته اکبری (پسته فوق العاده بلند)
پسته احمد آقایی (پسته بلند)
پسته فندقی (پسته گرد)
پسته کله قوچی (پسته جامبو)
پسته بادامی (پسته ردیفی بلند)
هر رقم به سه گروه طبقه بندی می شود:

پسته طبیعی باز شده
پسته باز شده مکانیکی
پسته صدفی بسته

بسیاری از مردم نمی دانند که پسته انواع مختلفی دارد. ممکن است فکر کرده باشید که هنگام خرید پسته، تفاوت ها از یک تولید کننده به تولید کننده دیگر است.

اگرچه گاهی اوقات چنین است، اما همچنان انواع مختلف پسته در بازار وجود دارد. هر نوع به دلیل کمی متفاوت بودن به روشی منحصر به فرد شناخته شده است. در راهنمای خود، انواع مختلف پسته را بررسی می کنیم تا بدانید دفعه بعد که این آجیل خوشمزه را خریداری می کنید چه انتظاری دارید.

1. پسته گرد ایرانی (فندقی)

پسته در ایران به شدت رشد می کند و به همین دلیل است که می بینید گاهی به نام ایرانی خود و نه انگلیسی نامیده می شود.

این پسته خاص به شکل گرد است و مدتی است که محبوبیت آن در حال افزایش است.

حدود نیمی از پسته‌هایی که در این زمان کشت می‌شوند، پسته‌های گرد هستند.

مشکلی که بسیاری از پسته کاران با پسته گرد پیدا می کنند این است که برای ایجاد تعداد کمی پسته به کاشت بسیار نیاز است.

این مایه تاسف است و باعث شده است که مردم انواع مختلف پسته را برای کشت انتخاب کنند.

2. پسته جامبوی ایرانی (کالکوشی)

 

مهمترین نکته ای که باید در مورد پسته جامبو ایرانی به خاطر بسپارید این است که بسیار زیاد است.

این آجیل به دلیل اندازه آن که به طور قابل توجهی بزرگتر از سایر گزینه های پسته موجود است، به خوبی شناخته شده است.

این نوع پسته کمی متفاوت از بقیه رشد می کند و گیاهی بسیار آسیب پذیر است.

هزینه پسته جامبو نسبت به سایر سایزهای پسته برای شما بسیار بیشتر است، اما می توانید مطمئن باشید که تلاش زیادی برای تولید آن محصول نسبت به سایر محصولات انجام شده است.

پسته جامبو هم به هوای سرد و هم به کمبود آب بسیار حساس است.

اگر مشکلی در این زمینه وجود داشته باشد، محصول به میزان قابل توجهی کاهش می یابد.

یکی از دلایلی که ممکن است شاهد از بین رفتن این نوع پسته باشید این است که دیگر زیاد کاشته نمی شود.

این محصول هنوز از گیاهان موجود تولید می شود.

مشکلی که مورد توجه قرار گرفت این است که پس از حدود چهل سال تولید، گیاهان شروع به کاهش قابل توجهی از توانایی خود در تولید پسته می کنند.

البته این مشکل برای کشاورزانی است که قصد دارند مزارع خود را نسل به نسل ادامه دهند.

مدیریت تمایلات این نژاد خاص پسته چالش برانگیز است، و بنابراین، ممکن است به طور کامل از بین برود.

اگر عاشق پسته جامبو هستید، اکنون زمان آن رسیده است که بروید و انبار کنید.

3. پسته بلند ایرانی (اربری، بادامی)

پسته بلند ایرانی بسیار محبوب است و هر سال که می گذرد محبوبیت بیشتری پیدا می کند.

این پسته بلند در انواع مختلف موجود است و متوجه خواهید شد که پوسته آن نسبت به انواع دیگر پوسته سبک تری نیز دارد.

پسته بلند ایران در اواخر شهریورماه برداشت می شود و به نظر می رسد محصول بسیار قوی باشد.

هر سال، پسته کاران با تنوع پسته بلند موفقیت های بیشتری پیدا می کنند.

اگرچه این پسته به بزرگی نسخه جامبو نیست، اما همچنان به شما امکان میوه ای با اندازه مناسب را می دهد.

4. مغز پسته

مغزی تکه هایی از پسته بسته است.

اینها معمولاً از نظر اندازه کوچک هستند و گاهی اوقات نیز از هم جدا می شوند.

این نوع پسته ها برای پخت و پز عالی هستند و می توانید به دلخواه آن ها را مزه دار کرده و سپس تفت دهید یا بپزید.

همچنین گاهی اوقات قیمت مغز پسته کمی کمتر از پسته جامبو است زیرا شما فقط در مورد قطعات آن صحبت می کنید.

5. پسته با پوست سبز

پسته با پوست سبز را گاهی پسته خام پوسته دار می نامند.

اینها از نظر فنی یکسان هستند و به نظر می رسد که پسته کامل را بدون پوسته در جای خود تهیه می کنید.

خوردن پسته با پوست سبز بسیار راحت تر است، زیرا نیازی به برداشتن پوسته آن و تهیه میان وعده ندارید.

این پسته ها آماده خوردن هستند و در صورت تمایل می توانید به سرعت آنها را مزه دار کرده یا تفت دهید.

برخی افراد از خوردن پسته لذت می برند زمانی که باید آن را از پوسته خارج کنند.

به تجربه افزوده می شود و گاهی طعم و تازگی پسته را نیز بهتر می کند.

این موضوع به مرور زمان به یک موضوع ترجیحی شخصی تبدیل می شود که چگونه از خوردن پسته بیشترین لذت را می برید.

6. پسته سوخاری و شور

وقتی پسته می‌خرید، می‌توانید آن را به‌صورت خام تهیه کنید و تنظیمات خود را روی آن انجام دهید یا آن را ساده بخورید.

بسیاری از مردم دوست دارند پسته هایی را بخرند که قبلا برشته شده، طعم دار شده یا نمک زده شده اند.

این یک غذای معمولی است که هنگام سرگرمی باید از آن استفاده کنید، و امکانات طعم تقریباً بی پایان است.

پسته شیرین، شور، شور و غیره وجود دارد.

نکته مهمی که هنگام خرید پسته برشته یا شور باید به خاطر بسپارید این است که احتمالاً پول بیشتری برای پسته های کمی کوچکتر پرداخت خواهید کرد.

از آنجایی که فرآیند تفت دادن، نمک پاشی و طعم دادن به پسته زمان بر است، برای خرید این آجیل حق بیمه پرداخت خواهید کرد.

تنها مشکل این است که گاهی اوقات یک آجیل با کیفیت بهتر، فقط چیزی طعم دار دریافت نمی کنید.

اگر می‌خواهید از نوع پسته یا درجه‌ای که در غذایتان استفاده می‌شود مطمئن شوید، تهیه آجیل بو داده یا شور در خانه بدون شک امکانی است

7. پسته دراز ایرانی (اکبری)

 

این طولانی ترین نوع پسته ای است که می توانید پیدا کنید.

شباهت زیادی به پسته بلند ایرانی دارد اما باید کمی بلندتر باشد.

این پسته اکبری دارای طعم آجیلی پر جنب و جوش است و محتوای چربی غیراشباع بالاتری دارد.

زمانی که در مورد افزودن چربی های خوب به رژیم غذایی خود صحبت می کنید، پسته اکبری گزینه بسیار خوبی برای بررسی خواهد بود.

این پسته های خاص به دلیل طعم و مزه خود شناخته شده اند و در سطح جهانی شناخته شده اند.

 

نتیجه

اکنون که ایده ای از انواع پسته موجود در بازار دارید، می توانید کمدهای خود را جوراب کنید.

متأسفانه پسته آجیل ارزان قیمتی نیست.

در واقع، این یکی از آجیل های گران قیمتی است که مردم می توانند خریداری کنند.

چند دلیل پشت بالا بودن قیمت پسته وجود دارد.

برای شروع، بالغ شدن گیاه پسته حدود 15 تا 20 سال طول می کشد.

این مدت زمان بسیار طولانی است و همه کشاورزان و کارآفرینان تجاری نمی توانند برای چنین تعهدی ثبت نام کنند.

هر درخت پسته حتی وقتی بالغ شده باشد با هر محصول آنقدر پسته نمی سازد.

بنابراین، نه تنها مدت زیادی منتظر یک محصول مناسب هستید، بلکه سود زیادی از آن نخواهید داشت.

در نهایت، به نظر می رسد که گیاه پسته در چرخه هایی با یک سال خوب، یک سال بد رشد می کند.

این کار برای شروع و نگهداری کار کمی است، بنابراین قیمت آجیل به طور قابل توجهی بالاتر خواهد بود.

وقتی کار را در نظر می گیرید، قیمت گذاری باید منطقی تر باشد.

مطمئناً پسته طعمی منحصر به فرد و فوق العاده دارد که هیچ آجیل دیگری آن را ندارد.

مزایای چالکود کردن

20 فواید سیب سبز برای سلامتی

مقالات مرتبط

ارسال نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به آرتین نهال است

مشخصات تماس

  • میاندوآب ، کوی رابری 
  • 0440000000
  • 09141812003
  • artinnahal@gmail.com