این مقاله آرتین نهال ، به بررسی حقایقی از انجیر که تا به حال نمیدانستید!، از جمله تغذیه، فواید انجیر و مضرات آن و همچنین نحوه افزودن آن به رژیم غذایی می پردازد.

انجیر میوه ای منحصر به فرد است که شبیه قطره اشک است. آنها تقریباً به اندازه انگشت شست شما هستند، با صدها دانه ریز پر شده و دارای پوستی ارغوانی یا سبز خوراکی هستند. گوشت میوه به رنگ صورتی است و طعم ملایم و شیرینی دارد. نام علمی انجیر Ficus carica است.

انجیر – و برگ های آن – مملو از مواد مغذی است و فواید بالقوه ای برای سلامتی دارد. آنها ممکن است هضم سالم را تقویت کنند، خطر بیماری قلبی را کاهش دهند و به شما در مدیریت سطح قند خون کمک کنند.

 

تغذیه انجیر

انجیر تازه سرشار از مواد مغذی است در حالی که کالری نسبتاً کمی دارد و آن را به یک رژیم غذایی سالم تبدیل می کند.

یک انجیر تازه کوچک (40 گرم) حاوی :

کالری: 30
پروتئین: 0 گرم
چربی: 0 گرم
کربوهیدرات: 8 گرم
فیبر: 1 گرم
مس: 3% از ارزش روزانه (DV)
منیزیم: 2٪ از DV
پتاسیم: 2٪ از DV
ریبوفلاوین: 2 درصد DV
تیامین: 2٪ از DV
ویتامین B6: 3٪ از DV
ویتامین K: 2٪ از DV

انجیر تازه حاوی مقداری کالری از قند طبیعی است، اما خوردن چند عدد انجیر یک میان وعده معقول و کم کالری یا افزودنی به یک وعده غذایی است.

از سوی دیگر، انجیر خشک سرشار از قند و کالری است، زیرا با خشک شدن میوه ها، قند غلیظ می شود.

انجیر همچنین حاوی مقادیر کمی از طیف گسترده ای از مواد مغذی است، اما به ویژه سرشار از مس و ویتامین B6 است.

مس یک ماده معدنی حیاتی است که در چندین فرآیند بدن، از جمله متابولیسم و ​​تولید انرژی، و همچنین تشکیل سلول‌های خونی، بافت‌های همبند و انتقال‌دهنده‌های عصبی نقش دارد .

ویتامین B6 یک ویتامین کلیدی است که برای کمک به بدن در تجزیه پروتئین های غذایی و ایجاد پروتئین های جدید ضروری است. همچنین نقش مهمی در سلامت مغز دارد

فواید
انجیر فواید بالقوه زیادی دارد، از جمله ارتقای سلامت گوارش و قلب، همراه با کمک بالقوه به مدیریت سطح قند خون.

ارتقاء سلامت دستگاه گوارش

انجیر برای مدت طولانی به عنوان یک درمان خانگی یا یک درمان جایگزین برای مشکلات گوارشی مانند یبوست استفاده می شود .

آنها حاوی فیبر هستند که ممکن است با نرم کردن و افزایش حجم مدفوع، کاهش یبوست، و خدمت به عنوان یک پری بیوتیک – یا منبع غذایی برای باکتری های سالمی که روده شما را تشکیل می دهند، به سلامت دستگاه گوارش کمک کند .

در مطالعات حیوانی، عصاره یا خمیر میوه انجیر به سرعت حرکت غذا از طریق دستگاه گوارش، کاهش یبوست و بهبود علائم اختلالات گوارشی مانند کولیت اولسراتیو کمک کرد.

یک مطالعه بر روی 150 فرد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر همراه با یبوست (IBS-C) نشان داد که افرادی که حدود 4 انجیر خشک (45 گرم) را دو بار در روز مصرف کردند، در مقایسه با یک گروه شاهد کاهش قابل توجهی در علائم – از جمله درد، نفخ و یبوست داشتند .

علاوه بر این، یک مطالعه مشابه روی 80 نفر نشان داد که مصرف مکمل با حدود 10 اونس (300 گرم) خمیر میوه انجیر روزانه به مدت 8 هفته به طور قابل توجهی یبوست را در مقایسه با گروه کنترل کاهش می دهد .

ممکن است سلامت عروق و قلب را بهبود بخشد
انجیر ممکن است فشار خون و سطح چربی خون را بهبود بخشد، که می تواند به بهبود سلامت عروق و کاهش خطر بیماری قلبی کمک کند.

یک مطالعه نشان داد که عصاره انجیر باعث کاهش فشار خون در موش‌هایی با فشار خون طبیعی و همچنین در موش‌هایی با سطوح بالا می‌شود .

مطالعات حیوانی همچنین بهبود در سطح کلسترول تام، کلسترول HDL (خوب) و تری گلیسیرید را هنگام مصرف مکمل با عصاره برگ انجیر نشان داده است .

با این حال، در یک مطالعه 5 هفته ای بر روی 83 فرد مبتلا به کلسترول بد (LDL) بالا، محققان خاطرنشان کردند کسانی که روزانه 14 انجیر خشک (120 گرم) را به رژیم غذایی خود اضافه می کردند، در مقایسه با گروه کنترل، هیچ تغییری در سطح چربی خون نداشتند.

مطالعات انسانی بیشتری برای درک بهتر رابطه بین انجیر و سلامت قلب مورد نیاز است.

ممکن است به مدیریت سطح قند خون کمک کند
یک مطالعه تاریخی در سال 1998 روی 10 فرد مبتلا به دیابت نوع 1 نشان داد که مصرف چای برگ انجیر همراه با صبحانه ممکن است نیاز آنها به انسولین را کاهش دهد. در ماهی که چای برگ انجیر دریافت کردند، دوز انسولین آنها حدود 12 درصد کاهش یافت .

علاوه بر این، یک مطالعه جدیدتر نشان داد که نوشیدنی‌های حاوی دوزهای بالای عصاره میوه انجیر نسبت به نوشیدنی‌های بدون عصاره میوه انجیر دارای شاخص گلیسمی (GI) پایین‌تری هستند، به این معنی که این نوشیدنی‌ها تأثیر مطلوب‌تری بر سطح قند خون خواهند داشت  .

با این حال، میوه های انجیر – به ویژه انجیر خشک – قند بالایی دارند و ممکن است در کوتاه مدت سطح قند خون را افزایش دهند. اگر در مدیریت سطح قند خون خود مشکل دارید، باید مصرف انجیر خشک را محدود کنید.

خواص ضد سرطانی بالقوه
بسیاری از مطالعات لوله آزمایش امیدوارکننده در مورد اثرات برگ انجیر بر سلول های سرطانی انجام شده است.

نشان داده شده است که برگ انجیر و لاتکس طبیعی از گیاهان انجیر فعالیت ضد توموری در برابر سرطان روده بزرگ انسان، سرطان سینه، سرطان دهانه رحم و سلول‌های سرطان کبد از خود نشان می‌دهند.

با این حال، این بدان معنا نیست که خوردن انجیر یا نوشیدن چای برگ انجیر همان اثرات را دارد. مطالعات لوله آزمایش نقطه شروع امیدوارکننده ای را ارائه می دهد، اما مطالعات انسانی برای ارزیابی چگونگی تاثیر خوردن انجیر یا برگ انجیر بر رشد سرطان مورد نیاز است.

ممکن است باعث سلامت پوست شود
انجیر ممکن است اثرات مفیدی بر روی پوست داشته باشد، به خصوص در افراد مبتلا به درماتیت آلرژیک – یا پوست خشک و خارش دار در نتیجه آلرژی.

یک مطالعه روی 45 کودک مبتلا به درماتیت نشان داد که کرم تهیه شده از عصاره میوه خشک انجیر دو بار در روز به مدت 2 هفته در درمان علائم درماتیت موثرتر از کرم هیدروکورتیزون، درمان استاندارد است .

علاوه بر این، نشان داده شد که ترکیبی از عصاره‌های میوه – از جمله عصاره انجیر – اثرات آنتی‌اکسیدانی روی سلول‌های پوست نشان می‌دهد، تجزیه کلاژن را کاهش می‌دهد و ظاهر چین و چروک‌ها را در یک مطالعه آزمایشگاهی و حیوانی بهبود می‌بخشد .

با این حال، تعیین اینکه آیا این اثرات مثبت از عصاره انجیر یا یکی از عصاره های دیگر مورد مطالعه ناشی می شود، دشوار است. تحقیقات بیشتری برای تعیین اثرات انجیر بر سلامت پوست مورد نیاز است.

انجیر دارای فواید بالقوه مختلفی برای سلامتی است. آنها ممکن است هضم را بهبود بخشند و یبوست را کاهش دهند، به مدیریت چربی خون و سطح قند خون کمک کنند و سلول های سرطانی را از بین ببرند. با این حال، تحقیقات بیشتری در مورد انسان مورد نیاز است.

نهال انجیر بر دانه سفید

جنبه های منفی
انجیر دارای برخی مضرات بالقوه است. به عنوان مثال، از آنجایی که انجیر گاهی اوقات به عنوان یک درمان خانگی برای یبوست استفاده می شود، ممکن است باعث اسهال یا سایر مشکلات گوارشی شود .

انجیر همچنین نسبتاً غنی از ویتامین K است، که می تواند با داروهای رقیق کننده خون تداخل داشته باشد و باعث کاهش اثربخشی آنها شود

باید مصرف انجیر و سایر غذاهای غنی از ویتامین K را روزانه ثابت نگه دارید تا خطر عوارض را کاهش دهید .

در نهایت، برخی از افراد ممکن است به انجیر حساسیت داشته باشند. اگر به گرده غان حساسیت دارید، ممکن است به احتمال زیاد به انجیر نیز حساسیت داشته باشید. درختان انجیر همچنین حاوی لاتکس طبیعی هستند که ممکن است برخی افراد به آن حساسیت داشته باشند .

انجیر به دلیل اثرات ضد یبوست ممکن است باعث ناراحتی گوارشی یا اسهال شود. آنها همچنین ممکن است با داروهای رقیق کننده خون تداخل داشته باشند و برخی افراد ممکن است به آنها حساسیت داشته باشند


برای بهره مندی از فواید انجیر، می توانید انجیر تازه، انجیر خشک، برگ انجیر یا چای برگ انجیر را خریداری کنید تا به رژیم غذایی خود اضافه کنید. حتما از انجیر خشک به دلیل داشتن قند در حد اعتدال استفاده کنید.

انجیر دارای مزایای بالقوه مختلفی برای سلامتی است. به نظر می رسد همراه با میوه، برگ انجیر و چای برگ انجیر برای سلامتی مفید است. به ویژه انجیر خشک ممکن است به رفع یبوست کمک کند.

با این حال، انجیر به دلیل محتوای ویتامین K ممکن است با داروهای رقیق کننده خون تداخل داشته باشد و انجیر خشک به دلیل محتوای قند بالا باید در حد اعتدال مصرف شود.

گفته می شود، به طور کلی، انجیر تازه، برگ انجیر، و چای برگ انجیر مکمل های بسیار خوبی برای یک رژیم غذایی سالم هستند.

 

سیر تا پیاز درخت زردآلو

سیر تا پیاز پیوند زدن

بهترین زمان کاشت انگور

 

مقالات مرتبط

ارسال نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به آرتین نهال است

مشخصات تماس

  • میاندوآب ، کوی رابری 
  • 0440000000
  • 09141812003
  • artinnahal@gmail.com