صفر تا صد کاشت آووکادو

آووکادو (Persea americana) درختی است که منشا آن قاره آمریکا است و احتمالاً بومی مناطق مرتفع جنوب مرکزی مکزیک تا گواتمالا است. به عنوان یکی از اعضای خانواده گیاهان گلدار Lauraceae طبقه بندی می شود.در این مقاله آرتین نهال صفر تا صد کاشت آووکادو را بخوانید.

اگر سعی کرده اید دانه های آووکادو را با آویزان کردن آنها روی یک لیوان آب با خلال دندان ریشه دار کنید، راه آسان تری وجود دارد. من به شما یک روش بدون دردسر برای ریشه کن کردن هسته های آووکادو برای ایجاد گیاهان آپارتمانی جدید نشان خواهم داد.

من این روش را توصیه می کنم زیرا تلاش کمی را می طلبد و به شما نشان می دهد که دقیقاً کدام دانه ها قبل از کاشت در گلدان جوانه می زنند.

 

صفر تا صد کاشت آووکادواین روش  بهتر عمل می کند. فقط با چند وسیله خانگی می توانید دانه های آووکادوی خود را جوانه بزنید.

من این روش آسان را روی بسیاری از آووکادوهای فروشگاه های مواد غذایی آزمایش کرده ام و سرعت جوانه زنی بسیار خوب است.

من از روش خلال دندان خوشم نمی‌آید، زیرا مزاحم است، به تلاش بیشتری نیاز دارد، می‌تواند دانه‌ها را پوسیده کند و آنقدرها هم قابل اعتماد نیست.

به احتمال زیاد گیاه آووکادوی شما میوه نمی دهد، یا اگر میوه بدهد، سال ها طول می کشد و ممکن است میوه خوبی تولید نکند.

پرورش آووکادو از دانه کندترین و کم اعتمادترین راه برای به دست آوردن میوه واقعی (همانند مادر) است.

پرورش دهندگان تجاری از روش های پیوند برای اطمینان از کیفیت و کمیت میوه استفاده می کنند که واقعاً برای پرورش دهندگان خانگی امکان پذیر نیست.

اما، شروع یک گیاه از دانه  یک راه آسان برای رشد یک گیاه آپارتمانی رایگان است. اگر میوه دهد، ممکن است 8 تا 20 سال طول بکشد. آووکادوی پیوندی در 2-3 سال میوه می دهد.

روند گرده افشانی واقعی نسبتاً غیرمعمول و جذاب است و در صورت علاقه ارزش خواندن بیشتری دارد.

بنابراین، شروع به ذخیره آن چاله ها کنید و رشد کنید.

شما همچنین می توانید از همین روش برای پرورش گیاهان انبه از میوه های فروشگاه مواد غذایی استفاده کنید.

من به شما نشان خواهم داد که چگونه بذر خود را جوانه بزنید، بذر خود را بکارید و به عنوان یک گیاه آپارتمانی از آن مراقبت کنید.

4-6 هفته طول می کشد تا بذر آووکادو ریشه دار شود و برای کاشت آماده شود.

صفر تا صد کاشت آووکادو

دانه را آماده کنید

شما به یک میوه آووکادوی رسیده، حوله کاغذی و یک کیسه غذای پلاستیکی نیاز دارید.

 

Supplies for sprouting avocado seed including ripe avocado with pit, paper towel, and food bag.

 

دانه (گودال) را از یک آووکادوی تازه و رسیده جدا کنید. از استفاده از چاقو در جایی که ممکن است به دانه آسیب برساند خودداری کنید.

دانه ها را به آرامی زیر آب گرم و جاری با استفاده از یک برس یا پارچه نرم تمیز کنید و مطمئن شوید که تمام گوشت ها پاک شده است.

دانه را در یک ورقه حوله کاغذی مرطوب (بدون چکه خیس) یا یک حوله چای بپیچید.

در یک کیسه غذای پلاستیکی قرار دهید (زیپ نبندید) و در یک کمد تاریک در دمای اتاق (حدود 70 درجه فارنهایت / 21 درجه سانتیگراد) نگهداری کنید.

برای رشد تماشا کنید

بذر خود را هر 4 روز یا بیشتر بررسی کنید. یک یادآوری در تقویم تلفنم گذاشتم تا فراموش نکنم.

در ابتدا فقط باید از مرطوب ماندن دستمال کاغذی اطمینان حاصل کنید. بعد از چند هفته متوجه علائم جوانه زدن خواهید شد.

 

دانه های آووکادو با سرعت های مختلف جوانه می زنند
دانه های آووکادو با سرعت های مختلف جوانه می زنند

 

هنگامی که بذر در حال جوانه زدن است، به تدریج ترک می خورد و شکاف عمیقی را آشکار می کند و در نهایت یک ریشه (یا ریشه) از اعماق بذر رشد می کند.

دانه را از هم جدا نکنید: بدنه دانه رشد ریشه را تغذیه می کند و ریشه ها ظریف هستند، بنابراین با احتیاط رفتار کنید و آنها را نشکنید.

عکس بعدی دانه های آووکادو را پس از یک ماه در دستمال کاغذی مرطوب نشان می دهد.

صفر تا صد کاشت زردآلو

بعضی ها تازه شروع کرده اند. دوتا حالشون خوبه یکی امتناع از تکان خوردن است.

چند هفته دیگر به اینها می دهم و سپس قوی ترین ها را می کارم.

دانستن این نکته مفید است که هیچ دو دانه آووکادوی جوانه زده دقیقا شبیه هم نیستند. تغییرات دیوانه کننده زیادی وجود دارد!

اگر ریشه ها در تمام جهات مختلف رشد می کنند، نگران نباشید. گیاه بعداً همه چیز را مرتب می کند.

هنگامی که ریشه 3 اینچ طول دارد (ممکن است چندین ریشه وجود داشته باشد)، بذر شما برای کاشت در گلدان گل آماده است.

به خواندن نکاتی در مورد نحوه کاشت بذر جوانه زده ادامه دهید.

 

 

آووکادو | جنس: Persea
گیاه آووکادو در گلدان سفالی رشد می کند.
نکات پرورش گیاه آپارتمانی آووکادو
گیاه گرمسیری
• نور: خورشید کامل و غیر مستقیم
• رطوبت: متوسط ​​تا زیاد
• خاک: خشک نشود
• کود: 7-9-5
• شکل: برگ های پشتی را به هم فشار دهید تا شاخه های کناری جدید را تشویق کنید
• دمای اتاق: 60 تا 85 درجه فارنهایت (16 تا 30 درجه سانتی گراد)

تکثیر

• برای میوه: با درخت پیوند شده شروع کنید
• برای سرگرمی: بذرها را به طرح خانه غیر مثمر تبدیل کنید

چیزهای بی اهمیت آووکادو

میوه آووکادو (قسمتی که می خوریم)، ​​در واقع یک توت بزرگ و هسته آن یک دانه است.
آووکادو به عنوان یک انتخاب غذایی سالم در نظر گرفته می‌شود که چربی‌های تک غیراشباع (در درجه اول)، ویتامین‌های B6، C، E و پتاسیم، منیزیم و فولات را تامین می‌کند.
آووکادو از نظر پتاسیم بسیار غنی تر از موز است (که همیشه به عنوان غنی از پتاسیم معرفی می شود).
موز دارای 358 میلی گرم در 100 گرم است. آووکادو 485 میلی گرم در 100 گرم دارد.
آووکادو باید روی درخت بماند تا بالغ شود، اما پس از برداشت، رسیده شود. رسیدن میوه سفت و سبز رنگ ممکن است دو هفته طول بکشد، اگرچه اگر در معرض گاز اتیلن قرار گیرد سریعتر است.
گیاهان آووکادوی پیوندی با چند سال میوه در مقایسه با بذرهای جوانه زده (8 تا 20 سال) تولید می کنند.
روند گرده افشانی آووکادو جالب است: در روز اول گلهای ماده باز می شوند. در روز دوم آنها نر هستند و گرده خود را می ریزند.
سه گونه آووکادو و انواع زیادی وجود دارد. اندازه و طعم میوه ها متفاوت است.
1. گواتمالایی (Persea nubigena var. guatamalensis L. Wms.)
2. مکزیکی (P. americana var. drymifolia Blake)
3. هند غربی (P. americana Mill. var. americana)

مقالات مرتبط

ارسال نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به آرتین نهال است

مشخصات تماس

  • میاندوآب ، کوی رابری 
  • 0440000000
  • 09141812003
  • artinnahal@gmail.com