توضیحات
نهال انار گرانادا نهالستان آرتین نهال گل های رشد کرده در این نهال انار زودرس به رنگ قرمز می باشد و تاجی قرمز هم در آنها وجود دارد. با وجود رنگ قرمز تاج میوه این نهال باید بدانید که رنگ اصلی آن سبز می باشد. پیش از خرید نهال انار زودرس مشاوره بگیرید.
برای کسب اطلاعات بیشتر و نحوه خرید نهال انار گرانادا به شماره زیر پیام دهید یا از طریق واتس آپ با ما در ارتباط باشید ، کارشناسان آرتین نهال ما در کمترین زمان با شما تماس خواهند گرفت.
فردین محمدزاده ۰۹۱۴۱۸۱۲۰۰۳
آیدین محمد زاده ۰۹۱۴۳۲۲۱۲۶۰
معرفی نهال انار گرانادا
- گل های رشد کرده در این نهال انار به رنگ قرمز می باشد و تاجی قرمز هم در آنها وجود دارد.
- با وجود رنگ قرمز تاج میوه این نهال باید بدانید که رنگ اصلی آن سبز می باشد.
- بعد از اینکه میوه نهال به خوبی رشد می کند. رنگ آن قرمز تیره تر می شود . ترش مزگی آن هم تا حد بسیار زیادی کاهش پیدا می کند.
- زودرس بودن این نوع از نهال یکی از دیگر ویژگی های آن می باشد.
- برحسب نامگذاری انار گویا این انار ریشه ای اسپانیایی دارد. و مناطق مدیترانه ای نزدیک به جبل الطارق مناسب هستند .
- این انار زودرس به حساب می آید.
پیش از خرید نهال انار گرانادا سایر ارقام انار را نیز در آرتین نهال مشاهده کنید .
انار زودرس
وقتی صحبت از انار گرنادا می شود موضوع زودرس یا دیرس بودن انار مطرح می شود . بر خلاف بسیاری از میوه ها که فصل گل دهی اهمیت زیادی دارد و ارقام دیرگل ده اهمیت دارند در مورد انار تفاوت هایی وجود دارد. انار جزو محصولاتی است که در پاییز برداشت می شود . با توجه به اینکه انار در مناطق گرمتر کاشته می شود این فصل برداشت به اواخر پاییز نیز ختم می شود. اما به دلیل تغییرات آب و هوایی گسترده و گرما و سرمای غیر منتظره رد مناطق مختلف این الگو به هم خورده است . به عبارتی ارقامی از انار که زودتر قابل برداشت شوند اهمیت پیدا میکنند .
پیش از خرید نهال انار زودرس باید به نکاتی مهم در مورد آن توجه کنید .
اثر سرمای زودرس بر انار
در مقاله ای با عنوان ” بررسی اثرات سرمای زودرس پاییزه روی درختان انار ” به این موضوع پرداخت شده است . در چکیده این مقاله می خوانیم :
خسارت ناشی ازسرمای زودرس پاییزه بسیار شدیدتر می باشد.
انار های زودرس باید سریعتر برداشت شوند
این تصور وجود دارد که می توان پس از کاشت انار زودرس محصول را در اواخر پاییر نزیز برداشت کنند . کارشناسان جهاد کشاورزی با رد این موضوع به ویژه در مرکز کشور معتقد هستند آفت ها مانع این کار می شوند. آفاتی مثل مگس مدیترانهای در صورتی که انار های شیرین به موقع برداشت نشوند محصولات را تهدید میکند . این آفت همچنین به سایر محصولات نیز ممکن است آسیب کند.
در صورت بروز این مشکل انارهای آفت زده را حتما جمع آوری و در عمق نیم متری خاک دفن یا به مدت یک روز در آب غوطه ور کنید.
همچنین لازم است نسبت به سرمای پاییزه هشدار داده شود. سرماي پاییزه بخصوص اگر در صبح زود و توام با ريزش باران باشد. خطرناكترين سرما براي ميوه انار به حساب ميآيد. و در اين حالت اكثر انارها تركيده و خسارت بسيار سنگيني به میوهها وارد ميگردد. تا حدي كه اگر شدت سرما به يخ زدن ميوه منجر شود بافت داخلي قسمت گوشتي ميوه يخ زده و ميوه غيرقابل مصرف ميگردد.
خشکی و گرمای هوا و اثرآن بر انار زودرس
پیش از خرید نهال انار زودرس باید گرمای بیش از اندازه اشاره کرد که ممکن است در اواخر تابستان بر کشور حاکم شود . این گرما می تواند موجب ترکیدگی انار ها شود . بریا این کار باید انار های آبیاری شوند . کارشناسان بر این باورند که با روند افزایش نسبی دما باغداران به دلیل عطش درختان را پُربار آبیاری کنند. کشاورزان ضمن اجتناب باید برای جلو گیری از ترکیدگی انارها باغهای انار به صورت منظم و سبُک، شبانه آبیاری کنند.
نکته دیگر رنگ گیری انار است . با توجه به زمان رنگ گیری انارها برای رنگیری بهتر و مقاومت به ترکیدگی باغداران می بایست از کودهایی با نیترات پتاسیم و ترکیبات کلسیم استفاده کنند.
فصل برداشت انار گرنادا
در حالت کلی انار های زودرس و شیرین بر خلاف سایر انار ها که در پاییز برداشت می شوند اواخر شهریور برداشت می شوند . لذا شما در هنگام کاشت باید به بازار مصرف انار و ذخیره سازی ان فکر کنید . چراکه انار اغلب در ایران مصرف پاییزه و زمستانی دارد.