توضیحات
نهال انجیر لاجروای هندی نهالستان آرتین نهال این رقم درخت به مناطق سردسیر حساس بوده و دمای مورد نیازش بالای 40 ذرجه می باشد .جزوه نهال های خارجی انجیر محسوب میشود.برای خرید نهال انجیر لاجروای هندی با کارشناسان ما در ارتباط باشید
برای کسب اطلاعات بیشتر و نحوه خرید نهال انجیر لاجروای هندی به شماره زیر پیام دهید یا از طریق واتس آپ با ما در ارتباط باشید ، کارشناسان ما در کمترین زمان با شما تماس خواهند گرفت.
فردین محمدزاده ۰۹۱۴۱۸۱۲۰۰۳
آیدین محمد زاده ۰۹۱۴۳۲۲۱۲۶۰
معرفی نهال انجیر لاجروای هندی
- یکی از ارقام نهال های انجیری که در هند می توان پرورش داد انجیر لاجروا می باشد .
- این رقم درخت به مناطق سردسیر حساس بوده و دمای مورد نیازش بالای 40 ذرجه می باشد .
- به صورت دیم می توان آن را پرورش داد و نیاز ابی کمی دارد .
- ارتفاع درختان انجیر این رقم چیزی در حدود 2 الی 2.5 متر می باشد .
این درخت بدین علت که بازرگانان هندی, کارهای خود را در زیر آن انجیر می دادند. انجیر هندی نامیده شد. درخت انجیر معاید یا انجیر هندی, که توسط رابیتسون کروزو برایساخت خانه درختی استفاده شده است. درختی با سایبان عظی و ريشه های هوایی می باشد که ساقه های خود را وارد زمین می کند.
تقسیم بندی درخت انجیر
درخت انجیر با نام علمی فیکوس (Ficus) گیاهی از خانواده موراسه (Moracee) بوده و بیش از ۶۰۰ گونه مختلف دارد که اغلب آنها وحشی یا زینتی میباشند. انواع زینتی فیکوس بنگالنسیس (انجیر معابد) و فیکوس رلیگیوزا دو نوع از این گیاه است. که در تزئینات و همچنین بهعنوان گیاه آپارتمانی کاربرد زیادی دارند. «فیکوس الاستیکا» نیز که به درخت کاتوچو معروف میباشد.هم زینتی بوده و هم کاربرد صنعتی دارد. تصاویر زیر به ترتیب مربوط به انواع بنگالنسیس، رلیگیوزا و الاستیکا میباشد.
انواع انجیر مهم در باغبانی
انواع انجیر قابل توجه از نظر میوه در باغبانی شامل انواع خوراکی و غیر خوراکی میباشد. نوع خوراکی از نظر گیاهشناسی به نام فیکوس کاریکا شناخته میشود. نوع غیر خوراکی مانند فیکوس کاریکا سیلوستره، در واقع درخت نر بوده که کاربرد بیشتر آنها، تلقیح انواع انجیر خوراکی میباشد. این نوع انجیر به نام « بر » معروف بوده که سه بار درسال ثمر میدهد و در واقع سه نوع ثمر زمستانه، بهاره و تابستانه دارد و از نوع بهاره آن برای گرده افشانی یا بهاصطلاح « بردهی انجیر خوراکی » استفاده میشود. ثمردهی مداوم درخت نر انجیر حتی در زمستان و در زمانی که هیچ گونه برگی بر روی درخت وجود ندارد یکی از عجایب طبیعت میباشد.
تولید محصول انواع انجیر خوراکی، در طول سال متفاوت بوده و در برخی یک مرحله و در برخی دیگر دو مرحله میباشد. اگر تنها یک مرحله محصول تولید کند، در تابستان میوه میدهد. و اگر دو مرحله تولید محصول داشته باشد. مرحله نخست در بهار یا اوایل تابستان است. و مرحله دوم که محصول اصلی درخت میباشد در اواخر تابستان میرسد. با توجه به تولید میوه در سال و نیاز یا عدم نیاز به گردهافشانی جهت ماندن میوه بر روی درخت، نوع خوراکی انجیر به سه دسته معمولی، ازمیر و سانپدرو تقسیم شده که در زیر توضیح داده میشوند.
انواع انجیر خوراکی
انجیر نوع معمولی
از دوران باستان کشت میشده و به صورت وحشی در مناطق خشک و آفتابی با خاک عمیق و تازه و نیز در مناطق صخرهای رشد میکند. گلهای انجیر معمولی همه ماده هستند. و به گردهافشانی نیاز ندارند. بعضی از ارقام مهم انجیر معمولی را میتوان با عناوین کادوتا (Kadota)، میشن (Black Mission)، قهوهای (Brown Turkey)، آدریاتیک (Adriatic) و کلسته (Celeste) ونهال انجیر لاجروای هندی برشمرد. انجیرهای سیاه موجود در بازار معمولا از این نوع میباشند.
انجیر ازمیر
مهمترین نوع اقتصادی بهویژه در ایران میباشد. انجیر ازمیر در ایران به ارقام مختلف سیاه، سبز، پیوس، متی، شاه انجیر و کشکی تقسیم میشود. عمده انجیرهای تولیدی در ایران، گونه سبز نوع ازمیر میباشد. در صورتی که به خرید انجیر خشک تمایل دارید دو محصول “انجیر خشک لوکس” و “انجیر خشک مخلوط صدویک نوع C” را به شما پیشنهاد میکنیم.
انجیر سانپدرو
در هر فصل دو مرحله تولید محصول دارد که مرحله اول آن مهمتر بوده و به گردهافشانی نیاز ندارد. این در حالی است که محصول مرحله دوم نیازمند گردهافشانی برای ماندن میوه بر روی درخت میباشد. ارقام مرتبط با انجیر سان پدرو شامل Desert King، Lampiera و San Pedro بوده که معروفترین آنها نوع King میباشد.