توضیحات
نهال صنوبر نهالستان آرتین نهال ،نهال صنوبر گونه ای پهن برگ و نور پسند و خزان کننده است که کاشت آن جهت تولید چوب انجام میشود و ارتفاع آن با آبیاری به موقع در کمتر از پانزده سال به 25 متر می رسد.این رقم اقتصادی عمر طولانی هم دارد و یکی از ارقام نور پسند است به طوری که در نور مستقیم خورشید رشد بسیار خوبی خواهد داشت و سایه ممکن است رون رشد نهال های صنوبر، را را کند کند.
برای کسب اطلاعات بیشتر و نحوه خرید نهال صنوبر به شماره زیر پیام دهید یا از طریق واتس آپ با ما در ارتباط باشید ، کارشناسان ما در کمترین زمان با شما تماس خواهند گرفت.
فردین محمدزاده 09141812003
آیدین محمد زاده 09143221260
معرفی
پوست تنه درخت صنوبر، سفید مایل به خاکستری و رنگ شاخههای آن سفید مایل به سبز بوده و فرم طبیعی درخت بالغ، باز با شاخههای گسترده است. نهال صنوبر گونه های مختلفی مانند: نهال سپیدار یا صنوبر سفید و نهال درخت تبریزی دارد که تفاوت زیادی با هم ندارند.صنوبرها درختانی سریع الرشد بوده و دوره بهره برداری از چوب آنها به خاطر رشد زیادشان کوتاه است؛ این درختان تا ۵۰ متر مکعب در هکتار در سال نیز می توانند چوب تولید کنند.
بهترین زمان برای کاشت نهال صنوبر اوایل فروردین هر سال است چون در این فصل شیرابهی نهال هنوز جاری نشده و تازه بعد از گرم شدن هوا شروع به فعالیت زیستی و رشد می کند.
خاک مناسب برای کاشت
نهال صنوبر در هر نوع خاکی به خوبی رشد نموده و خاک های مرطوب و خشک را تحمل می کند و با اینکه نیازی به هرس ندارد اما هرسهای سنگین را نیز قبول می کند. نیاز آبی آن نسبتاً زیاد و سالانه حدود هشت هزار متر مکعب در هکتار میباشد.
مشخصات
- کاربرد: کشت و زراعت چوب
- تولید سالیانه: 30 تا 50 متر مکعب چوب در هکتار
- حداکثر ارتفاع: تا 30 متر
- نیاز نوری: آفتاب کامل در روز
- تکثیر: از طریق قلمه
مزیت ها
درخت صنوبر، فواید زیست محیطی فراوانی هم دارد از جمله فواید این رقم کاهش پتانسیل حاصل از نشت مواد شیمیایی است،همچنین مانند یک سپر از هدر رفت مواد غذایی نزدیک جویبار ها،رودخانه ها و زمین های مرطوب جلوگیری می کنند.
یکی از مزیت های اساسی صنوبر ها کمک به درآمد کشاورزان یا باغداران است و تولیدات اراضی کشور را نیز فراهم می کنند البته لازم به ذکر است که صرفا نگاه اقتصادی در کاشت این رقم کفایت نمی کند بلکه باید اطلاعات کافی در این خصوص کسب کرد و حتما از بازار فروش آن آگاهی پیدا کرد سپس اقدام به کاشت آن نمود.
مراحل کاشت
حتما باغدارن قبل از کاشت نهال صنوبر، باید بررسی کلی از شرایط اقلیمی داشته باشد و میزان سازگاری نهال را در نظر بگیرند و لازم است حتما هزینه های تولیدی و ارزش بازار را نیز در نظر داشته باشند.بیشتر باغداران روش قلمه زنی را برای کاشت انتخاب می کنند،درخت صنوبر، همان طور که اشاره شد ابزار خاصی یا وسیله و نیروی کار برای کاشت نیاز ندارد بلکه شما اگر زمین مناسبی داشته باشید می توانید نسبت به کاشت اقدام کنید.