'img-fluid') )*/ ?>

نهال آلو بخارا نهالستان آرتین نهال در نواحی معتدل رشد بهتری دارد. در شمال و شمال غرب کشور به خوبی تکثیر می شوند. هوای سرد موجب ظاهر نا مطلوب و ایجاد رنگ قهوه ای بر روی میوه ی آن می شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر و نحوه خرید نهال آلو بخارا به شماره زیر پیام دهید یا از طریق واتس آپ با ما در ارتباط باشید ، کارشناسان ما در کمترین زمان با شما تماس خواهند گرفت.

فردین محمدزاده        09141812003

آیدین محمد زاده        09143221260


معرفی نهال آلو بخارا

آلو بخارا درختچه‏ ای است به طول در حدود سه متر که هر قدر فواصل کشت آن محدودتر باشد بر ارتفاع آن اضافه می‏ شود. این درخت در روستاهای بخش مرکزی و بخش درمیان بیرجند به فراوانی کشت می‏ شود.

برگ:

برگهای آلو بخارا بیضی و به صورت یک در میان و به طول 4-6 سانتی‏ متر، گل‏ های آن به صورت دسته‏ هایی مانند آلبالو به رنگ سفید و میوه آن مدور به رنگ بنفش است.

گل:

در بهار شکوفه های نهال آلو شروع به باز شدن میکنند

میوه:

میوه این درخت به طوری که در مخزن الادویه آمده، اثر هضم کننده، اشتها آور و محرک ترشحات صفراوی دارد. طعم میوه برخلاف سایر آلوها، ترش و دارای اسیدمالیک، قند و مواد آلبومینوئیدی و پکتیکی است.

ریشه:

ریشه آلو بخارا اثر قابض دارد. میوه این درخت کمتر به صورت تازه و بیشتر به صورت خشک مصرف خوراکی دارد. نوع خشک شده آن در انواع سوپ‏ها و خوراکها و خیسانده آن در آب در صبح و قبل ازصبحانه ناشتا به منظور لینت مزاج و رفع یبوست‏های عادی و تقویت اعمال کلیه به کار می‏ رود.

آبیاری:

در صورت مشاهده خشکی خاک آبیاری شود


خاک:

خاک با زهکشی مناسب

فصل کاشت:

درختان آلو بایستی در اوایل بهار و بعد از گرم شدن هوا و درست زمانی که خاک به اندازه‌ی کافی خشک و آماده‌ی کشت است، کاشته شوند.

شرایط محیطی:

مناسب ترین آب و هوای پرورش این درخت نواحی معتدل است. در شمال و شمال غرب کشور به خوبی تکثیر می شوند. هوای سرد موجب ظاهر نا مطلوب و ایجاد رنگ قهوه ای بر روی میوه ی آن می شود.

کود:

برای تقویت درختان استفاده از کودهای پرمصرف و ریز مغذی ها استفاده کنید.

نور:

نور کامل باید به آن برسد

تکثیر:

در داخل میوه هسته‏ ای که دارای مغز هسته یا دانه می‏ باشد، وجود دارد. چون بر روی میوه پوسته نسبتاً سختی وجود دارد، میوه رسیده را به منظور جداسازی پوسته آن پس از برداشت در داخل آب جوش ریخته و بیرون می‏ کشند تا بدین وسیله جداسازی پوست از میوه به آسانی انجام شود. باتوجه به لقاح واریته‏ های مختلف گونه فوق و امکان ایجاد میوه‏ های نامرغوب، در تکثیر این درخت به‏ طور معمول از هسته میوه استفاده نمی‏ شود، این درخت چون دارای ریشه‏ های سطحی فراوانی می‏ باشد، از سمتی به آب فراوان در فصل تابستان نیاز دارد و از جهتی پاجوش‏ های متعدد در سطح باغچه بوجود می‏ آورد، بنابراین برای تکثیر از پاجوش و یا از پیوند آلو بخارا بر روی پایه‏ های وحشی خانواده گل سرخی‏ها استفاده می‏ شود

آفات و بیماری ها

زنبور گوجه و آلو یکی از آفات مهم درختان گوجه سبز است. لارو آن از گوشت میوه ی شکل گرفته تغذیه می کند و موجب زردی و ریزش میوه ها می گردد. شته ها نیز موجب ایحاد خسارت می شود.
براي مقابله با لاروهاي زمستان، بيل زدن و زير رو كردن خاك اطراف درختان مفید است.

خواص الو بخارا:

  • منبع غنی از ویتامین C ، اسید مالیک و اسید سیتریک است.
  • ادرارآور بوده و اعمال کلیه‌ها را تنظیم می‌کند.
  • فشار خون و چربی خون را کاهش می دهد.
  • اثر قابل توجهی در جلوگیری از پیری سلول دارد.
  • مصرف زیاده از حد آن باعث نفخ معده می شود.
  • در رفع کم‌خونی مؤثر است.
  • برای افراد مبتلا به نقرس توصیه می شود.

از کد های تخفیف ما در اینستاگرام استفاده کنید!


 

مقالات مرتبط

Leave a Comment

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به آرتین نهال است

مشخصات تماس

  • میاندوآب ، کوی رابری 
  • 0440000000
  • 09141812003
  • artinnahal@gmail.com