'img-fluid') )*/ ?>

نهال انار کینگ نهالستان آرتین نهال  اینکه اندازه میوه های آنها چقدر می شود بستگی به شیوه مراقبتی شما از نهال دارد. پوست میوه این نهال از صورتی تیره تا قرمز هم می رسد و همین امر از جمله ویژگی های مهم آن به شمار می رود.جهت مشاوره خرید نهال انار و اطلاع از  قیمت نهال انار با ما تماس بگیرید.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر و نحوه خرید نهال انار کینگ به شماره زیر پیام دهید یا از طریق واتس آپ با ما در ارتباط باشید ، کارشناسان ما در کمترین زمان با شما تماس خواهند گرفت.

فردین محمدزاده        09141812003

آیدین محمد زاده        09143221260


معرفی نهال انار کینگ

  • اندازه هر یک از میوه های رشد کرده در این نهال انار از متوسط تا بزرگ می باشد.
  • اینکه اندازه میوه های آنها چقدر می شود بستگی به شیوه مراقبتی شما از نهال دارد.
  • پوست میوه این نهال از صورتی تیره تا قرمز هم می رسد و همین امر از جمله ویژگی های مهم آن به شمار می رود.
  • طعم آن بسیار شیرین است و باید از آن مراقبت های بیشتری انجام دهید، چرا که آمادگی به ترکیدگی آن بسیار زیاد است.

پیش از خرید نهال انار کینگ سایر ارقام انار را نیز در آرتین نهال مشاهده کنید.

نهال انار هوم

کمی بیشتر در مورد نهال انار بدانید

انواع نهال انار این گیاه از تیره انار (Punicaceae) است. به صورت درختچه با پاجوش های فراوان و یا با حذف پاجوش به طور تک تنه رشد می کند.  ارتفاع آن به ۵ -۲ متر می رسد. انار از درختان میوه مناطق نیمه گرمسیری بوده در نواحی سرد، خزانپذیر و در مناطقی که زمستان های ملایم دارند، دایم سبز می باشد.

برای رسیدن مطلوب میوه ها به گرمای تابستان بیشتر نیاز دارد. نیاز سرمایی انار در حدود 400-200 ساعت زیر 7 درجه سانتی گراد می باشد. سرماهای دیررس بهاره به شکوفه های اولیه آسیب می رساند . و در نتیجه انار ریز جانشین انار درشت و معمولی می گردد. در مناطقی که سرمای دیرررس بهاره دارند حتی به میوه های تازه تشکیل شده آسیب وارد می شود.

درخت انار سرماهای 10- درجه سانتی گراد زمستان را تحمل می کند . اما اگر سرما به 12- الی 14- درجه سانتی گراد برسد، موجب خشکیدگی اندام های هوایی می گردد.

شاخه های انار در هنگام جوانی مقطع مربع دارند. برخی از ارقام شاخه های خاردار و برخی بدون خار می باشند.

نهال انار فنیسا

گل های انار

گل‌ها و میوه های انار به صورت منفرد یا چند تایی در نوک شاخه های کوتاه که میخچه نامیده می شوند، تشکیل می گردد. میخچه ها در طول عمر خود 4-3 مرتبه میوه می دهند. گل های انار قرمز مایل به نارنجی به قطر ۳ سانتی متر و به شکل زنگوله می باشد. درخت انار در اوایل فصل رشد هر ۱۵ – 10 روز یک بار، 4-۳ مرتبه گل می دهد اما میوه ها از گل های بارآور بهار حاصل می شوند.

گل های انار را می توان به دو گروه بارور یا ثمری (Fruitful flower) و گل ها نازا یا علفی (Barren) تقسیم نمود. گل های بارور درشت تر بوده، دارای خامه و پرچم بلند هستند. گلهای نازا یا بی بر کوچکتر با خامه و پرچم کوتاه می باشند و اکثر این گل ها ریزش می کنند. گاهی گل های حدواسط حاصل می شود این گل ها خامه بلند و یا کوتاه دارند.قیمت نهال انار

گل های حد واسط که دارای خامه بلند هستند، گاهی اوقات تلقیح یافته ولی میوه های معیوب حاصل می کنند. میوه های انار از نوع سته بشمار می آیند و در اطراف دانه های میوه، در حین رشد و نمو زایده های گوشتی بنام آریل (Aril) حاصل می شود. ریشه های درخت انار تا عمق 5/1 متر و گاهی بیشتر در خاک نفوذ می کنند. و خاک های رسی شنی برای رشد آن مطلوب می باشد.

خاک نهال انار

این گیاه خاک های مختلف را تحمل می کند و در ضمن نیمه مقاوم به شوری خاک می باشد. فاصله کشت مناسب انار 6-4 متر بوده و برای شکل دهی درخت، تنه کوتاه به ارتفاع 40-30 سانتی متر ایجاد می شود و بازوهای اصلی درخت روی این تنه قرار می گیرند. گرچه درخت انار مقاوم به کم آبی می باشد اما آبیاری منظم موجب افزایش عملکرد می شود.

در خاک های سبک هر هفته یک بار و در خاک های سنگین هر ۱۰ روز یک بار آبیاری منظم مناسب می باشد. ازدیاد انار گرچه از طریق پیوند زدن و یا خوابانیدن شاخه امکان پذیر می باشد. اما بهترین روش ازدیاد، تهیه و ریشه دار کردن قلمه های نیمه خشبی و یا خشبی در اواخر فصل رشد می باشد.

قلمه های تهیه شده به طور مستقیم در زمین اصلی کشت می گردند. و یا بعد از ریشه دار کردن در خزانه به محل اصلی انتقال داده می شوند.

نهال انار پاکوتاه

ترک خوردن انار

یکی از مشکلات پرورش انار، ترک خوردن میوه می باشد. علل مختلفی موجب ترک خوردن میوه های انار می گردد. یکی از علل ترک خوردن میوه انار، صفت ژنتیکی برخی ارقام می باشد. آبیاری نامنظم موجب خشک شدن پوست میوه و ترک خوردن آن می شود.قیمت نهال انار

بارندگی بی موقع و یا سرد شدن ناگهانی هوا در حین رسیدن، موجب بهم خوردن تعادل پوست و گوشت میوه و ترک خوردن آن می شود. این پدیده بویژه در پاییز اتفاق می افتد. گرمای بیش از حد تابستان و بادهای گرم و سوزان از علل دیگر ترک خوردن انار بشمار می آید.

گرمای بیش از حد موجب زود رسیدن میوه اما کوچک ماندن آن گردیده و در پوست میوه نیز لکه های آفتاب سوختگی ایجاد می شود. کمبود بر و روی از عوامل دیگر ترک خوردن میوه انار می باشد. ارقام انار به دو گروه زودرس شیرین و ترش و واریته های دیررس ملس تقسیم می شوند. ارقام دیررس از اواسط مهر ماه برداشت می شوند.

از مناطق کشت انار در ایران می توان به ساوه، دامغان، یزد و فارس اشاره نمود.

از کد های تخفیف ما در اینستاگرام استفاده کنید!


 

مقالات مرتبط

Leave a Comment

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به آرتین نهال است

مشخصات تماس

  • میاندوآب ، کوی رابری 
  • 0440000000
  • 09141812003
  • artinnahal@gmail.com